شیوه نامه اجرایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت

محورهای  جشنواره:
1-بخش معارفی:
2-بخش آوایی:
(قرائت تحقیق/ قرائت ترتیل/ حفظ کل قرآن کریم/ حفظ20 جزء پیوسته قرآن کریم/ حفظ10جزء پیوسته قرآن کریم/ حفظ5 جزء پیوسته قرآن کریم/ دعا و مناجات خوانی/ تواشیح و هم خوانی قرآن کریم)
3-بخش پژوهشی:
(مقاله نویسی/ تلخیص کتاب/ نقد کتاب)
4-بخش فن آوری:
( تولید نرم افزار/ تولید اپلیکیشن/ کانال شبکه های مجازی و اجتماعی)
5-بخش هنری:
(خوشنویسی/ نقاشی/ عکاسی/ تذهیب/ فیلم کوتاه/ معرق ومنبت/ طراحی پوستر)
6-بخش ادبی:
(شعر/ داستان نویسی/ نمایشنامه نویسی)
دبیرعلمی همایش:
آقای دکتر محمدحسین مهدوی نژاد
شماره تماس:03538250720 داخلی 245
دبیراجرایی جشنواره:
آقای مهندس جواد غالبی
شماره تماس: 09160641890
مسئول دبیرخانه جشنواره:
سرکار خانم اعظم کوهیان
شماره تماس:09132596762

شیوه نامه اجرای مسابقات:
نظر به محدودیت های به وجود آمده از ویروس منحوس کرونا و عدم امکان برگزاری مسابقات بیست و چهارمین جشنواره کشوری قرآن و عترت ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور به صورت حضوری، این مسابقات به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.
نحوه اجرا در مراحل و بخش های مختلف:
1- بخش معارفی:
  • مرحله مقدماتی و استانی بخش معارفی حذف گردیده است.
  • مرحله کشوری بخش معارفی،  به صورت یک آزمون  متمرکز ، ، در بین متسابقین بخش معارفی در کل کشور،  به شرح ذیل برگزار خواهد شد.
رشته تاریخ آزمون ساعت آزمون
آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم 20/8/1399 10-9 صبح
آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه 20/8/1399 10-9 صبح
آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه 20/8/1399 10-9 صبح
آشنایی با احادیث اهل بیت(ع) 20/8/1399 10-9 صبح
آشنایی با سیره معصومین(ع) 20/8/1399 10-9 صبح
حفظ موضوعی قرآن 20/8/1399 13-12 بعدازظهر
احکام 20/8/1399 13-12 بعدازظهر
پرسمان معارفی 20/8/1399 13-12 بعدازظهر
سبک زندگی اسلامی ایرانی 20/8/1399 13-12 بعدازظهر
  • آدرس سایت آزمون بخش معارفی: Quranstu.pnu.ac.ir(سایت جشنواره قرآن و عترت) می باشد.
  • دانشجویان با نام کاربری و رمزی که در این جشنواره ثبت نام کرده اند، می توانند به سایت مذکور وارد شوند و در قسمت مسابقات کتبی آزمون خود را برگزار نمایند.
  • دانشگاه پیام نور ستاد استان ها، موظف هستند یک هفته قبل از برگزاری آزمون، نسبت به اطلاع رسانی به متسابقین اقدام نمایند.

(لازم به ذکر است تعداد سولات تستی 40  و تعداد سوالات تشریحی 3  سوال خواهد بود.

2- بخش آوایی:
  • مرحله مقدماتی بخش آوایی، حذف گردیده است .
مرحله استانی بخش آوایی:
  • متسابقین بر اساس قرعه هایی که توسط داوران از دبیرخانه جشنواره به استان ها ارسال می گردد، در بازه زمانی 12 آبان لغایت22/8/1399، با یکدیگر به رقابت می پردازند.
  • استان ها می بایست زمانبندی برگزاری مسابقه خود را به دبیرخانه مسابقات اعلام نمایند.
  • طریقه برگزاری آزمون بخش آوایی مرحله استانی با توجه به تعداد نفرات و شرایط، بر عهده خود استان ها می باشد.
  • استان ها با توجه به در نظر گرفتن شرایط، می توانند آزمون را به صورت مجازی و یا حضوری برگزار کنند.(منوط به اینکه کلیه پروتکل های بهداشتی رعایت گردد.)
  • استان ها می بایست جهت داوری مرحله استانی بخش آوایی، با دقت و حساسیت کامل این مسابقات را برگزار کنند.
  • بعد اجرا:
  • کلیه استان ها نسبت به مستندسازی و فعالیت رسانه ای جشنواره اهتمام لازم را معمول نمایند.
  • گزارش مستند مرحله استانی و نیز نتایج مرحله استانی طی نامه ای مکتوب تا تاریخ 25/08/99  به دبیرخانه جشنواره (استان یزد) ارسال گردد.
  • پرداخت حق الزحمه بر اساس شیوه نامه مالی مسابقات قرآن صورت پذیرد.
مرحله کشوری بخش آوایی:
  • آزمون مرحله کشوری بخش آوایی به صورت مجازی از تاریخ 1/9/1399، آغاز خواهد شد.
  • دانشگاه پیام نور ستاد استان ها می بایست، مقدمات حضور برگزیدگان در تاریخ های اعلام شده در ستاد استان را فراهم نمایند.
  • داوران مربوطه در دانشگاه پیام نور ستاد استان یزد مستقر می باشند و با توجه به تاریخ اعلامی ارتباط مجازی بین استان ها و دبیرخانه جشنواره(استان یزد) برقرار می گردد.

3-بخش های پژوهشی، فناوری، هنری، ادبی:
  • متسابقین می بایست، آثار مربوطه در بخش های پژوهشی، فناوری، هنری، ادبی راتا تاریخ 10/8/99 در سایت جشنواره قرآن و عترت به آدرس (Quranstu.pnu.ac.ir) بارگذاری نمایند.
  • دانشجویانی که به هر دلیلی قادر به بارگزاری فایل خود نشده اند می توانند حداکثر تا تاریخ 15/8/99 نسبت به ایمیل فایل مربوطه به آدرس farhangiyazd@gmail.com اقدام نمایند
  • آثار دریافتی توسط دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت دریافت، و داوری خواهد شد.

لازم به ذکر است نتایح کلیه مسابقات تا تاریخ10/9/99 اعلام خواهد شد.

دبیرخانه بیست و چهارمین جشنواره کشوری قرآن و عترت
دانشجویان دانشـگاه پیام نور